
Entrecote-pihvi Välimeren kasviksilla
Illallinen
Pääruoka
Entrecote-pihvi yhdistettynä ihaniin Välimeren kasviksiin. Herkullinen ruoka, joka useimmiten valmistetaan uunissa.

Ainekset
4 annosta
Välikyljystä (à 150 g) | 4 |
---|
Marinadi
Sitruunankuori ja mehu | 1 |
---|---|
Hienonnettua tuoretta timjamia | 2 tl |
Hienonnettua tuoretta rosmariinia | 1 tl |
Hienonnettu valkosipulinkynsi | 1 |
Suolaa | 1 tl |
Hyppysellinen mustapippuri | 1 |
Oliiviöljyä | ½ dl |
Vuohenjuustotahna
Vuohenjuustoa | 50 g |
---|---|
2 dl | |
Rosmariinia | 1 tl |
Hyppysellinen suola | 1 |
Hunajaa | ½ tl |
Terttutomaattia | 4 |
Punasipuli | 1 |
Punainen paprika | 1 |
Kesäkurpitsa | 1 |
Munakoiso | 1 |
Kastike
Balsamiviinietikkaa | 1 rkl |
---|---|
Oliiviöljyä | 1 rkl |
Merisuolaa | |
Hyppysellinen mustapippuri | 1 |
Hyppysellinen kuivattua chili | 1 |
Ruukku tuore basilika | 1 |
---|
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit