&format=jpg)
Dal Makhani
30 minuuttia
Dal Makhani on intialainen kasvisruoka, jossa on käytetty punaisia linssejä sekä mausteita. Tarjoile Dal Makhani riisin, jogurtin ja mangochutneyn kera.

Tee näin:
Dal Makhani
Arvioi resepti
Ainekset
4 annosta
Dal Makhani
Valkosipulinkynttä | 2 |
---|---|
Vihreää chili | 2 |
Tuoretta inkivääriä | 25 g |
Tomaattipyreetä | 2 rkl |
50 g | |
Punaisia linssejä | 2 dl |
Kanelitanko | 1 |
Suolaa | ½ tl |
Sitruunariisi
Basmatiriisiä | 3 dl |
---|---|
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa | 4½ dl |
Kasvisfondia | 1 rkl |
Kurkumaa | 1 tl |
Sitruuna | 1 |
Suolaa | 1 tl |
Tarjoiluun
200 g | |
Mangochutneyta | |
Tuoretta korianteria | |
Kookoshiutale halutessa |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit