Cupcake-kuorrutus

Cupcake-kuorrutus

25 minuuttia Jälkiruoka
(117)
Kommentit
Tämä cupcakes-leivoksien kuorrutukseen sopiva vaniljainen tuorejuustokuorrute koostuu pehmeästä tuorejuustosta, aidosta voista ja tomusokerista - simppeliä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/cupcake-kuorrutus/

Tee näin:

Cupcake-kuorrutus eli tuorejuustokuorrute
  • Aloita valmistamaan tuorejuustokuorrute vatkaamalla voi ja tuorejuusto sähkövatkaimella tai yleiskoneessa keskinopeudella kuohkeaksi ja sileäksi massaksi.
  • Lisää tomusokeri pienissä osissa joukkoon, vatkaa.
  • Lisää lopuksi vaniljauute (ja halutessasi elintarvikeväri, voi myös jättää pois) ja sekoita kunnes tuorejuustokreemi on täysin tasaista.
  • Tarkista koostumus: voit lisätä pienen tilkan vettä tai hieman lisää tomusokeria haluamasi koostumuksen saavuttamiseksi. Huomioi, että tuorejuustokuorrute on helpompi pursottaa, kun se on melko jämäkkää.
  • Nostele valmis tuorejuustokuorrute pursotinpussiin ja laita pussi hetkeksi aikaa jääkaappiin viilenemään.
  • Pursota sitten tuorejuustokuorrute jäähtyneiden cupcake-leivosten päälle. Voit levittää kuorrutteen myös esim. lastan tai lusikan avulla. Ohjeella kuorruttaa noin 16-20 isoa cupcakea.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämä kuorrute säilyy jääkaapissa 2-3 päivää. Ota kuorrute ajoissa huoneenlämpöön ennen kuorrutusta ja sekoita se uudelleen tasaiseksi ja notkeaksi.

Ainekset

16 annosta
Tuorejuustokuorrute
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
300 g
Tomusokeria
n 9 dl
Vaniljauutetta
¾ tl
Haluamaasi elintarvikeväriä (esim. pinkkiä)

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet