Chili sin carne

Chili sin carne

20 minuuttia Illallinen Pääruoka
(12)
Kommentit
Chili sin carne on maukas kasvisruoka, jonka lisukkeiksi sopivat crème fraîche ja salaatti. Tarjoile chili sin carne nachojen kera. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/chili-sin-carne/

Tee näin:

  • Aloita chili sin carnen valmistaminen kuorimalla sipuli. Puhdista paprikan ydin. Pilko sipuli, paprika ja kesäkurpitsa palasiksi. Paista kasvisjauhis ja vihannekset voissa paistinpannulla 4–5 minuutin ajan.
  • Lisää tomaattipyree, paprikajauhe, oregano, valkosipuli, tomaattimurska ja suola. Anna chili sin carnen kiehua noin 15 minuuttia.
  • Huuhtele pavut vedessä ja anna niiden valua. Lisää pavut chili sin carne muhennoksen joukkoon ja annan keittyä pari minuuttia.
  • Viimeistele muhennos crème fraichella ja tarjoile mehukas chili sin carne rucolalla, patongilla sekä nachoilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ravintosisältö

591 Kcal

Ainekset

4 annosta
Chili sin carne
Soijajauho tai kasvisjauhista
400 g
Sipuli
1
Kesäkurpitsaa
200 g
1 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Paprikajauhetta
1 rkl
Kuivattua oreganoa
1 tl
Murskattua valkosipulinkynsi
1
Tomaattimurskaa à 400 g
1 tlk
Suolaa
1 tl
Isoja valkoisia papua à 400 g
1 tlk
1 dl
Rucola
60 g
Hapanjuurileipä tai patonki
1
Nacho

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet