Chili chiken hodari

Chili chiken hodari

Brunssi Pääruoka
(9)
Kommentit
Tulinen ja mehukas chili chiken hodari on trendiherkku. Revitty kana ja makujen yksinkertainen yhdistelmä ovat tämän hodarin salaisuus.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/chili-chiken-hodari/

Tee näin:

  • Mausta kermaviili, tarkista kermaviilin maku ja laita koivet marinoitumaan kermaviiliin edellisenä iltana.
  • Lämmitä uuni 150 asteeseen.
  • Nostele koivet marinadista ja pyyhkäise enimmät marinadit pois talouspaperilla ja ripota päälle hiukan suolaa. Laita koivet uunivuokaan ja paista 2 tuntia. Jos pinta alkaa tummua liikaa, laita päälle folio. Nosta kanat uunista jäähtymään.
  • Pilko tomaatit ensin neljään osaan ja poista lohkoista sisukset pienen veitsen avulla. Pilko tomaatista pienen pieniä kuutioita.
  • Kuutioi punasipuli. Silppua puolet lehtipersiljasta.
  • Sekoita tomaatit, sipuli, persilja ja mausteet kulhossa kermaviilin kanssa. Tarkista maku.
  • Irrota koivista syötävät osat ja revi ne suikaleiksi. Suolaa broilerit makusi mukaan kulhossa.
  • Irrota persiljasta loput lehdet.
  • Paahda tai lämmitä sämpylät nopeasti uunissa.
  • Täytä ensin tomaattitäytteellä, kokoa päälle reilusti broileria, viimeistele persiljalla ja paahdetulla sipulilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Täytteestä riittää 8 pieneen hotdogiin.

Ainekset

4 annosta
Marinadi
Kpl kanankoipea
4
1 prk
Limetinmehu
½
Suolaa
1 tl
Chilimausteseosta
Inkivääriä
ripausta
Täyte
1 prk
Tomaatti
6
Punasipuli
1
Sileälehtistä persiljaa
Paahdettua sipulia
Pippurisekoitusta myllystä
Limetinmehu
½
Chilimausteseosta
Sämpylä
Hotdog sämpylä
4

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet