Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Cappuccinokakku
Cappuccinokakku
10 tuntia
•
Kommentit
Täyteläinen cappuccinokakku valmistuu vain kolmesta raaka-aineesta. Kruunaa ateria ja tarjoile kaunis cappuccinokakku jälkiruokana!
Katso myös nämä
15 minuuttia
Proteiinipannukakut
(3)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(6)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
1 tunti
Kaiserschmarrn eli rapeat pannukakkusuikaleet
(2)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Kuumenna uuni 140 asteeseen.
Pingota leivinpaperi 16 cm halkaisijan kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Sivele vuoan reunat voilla.
Valmista cappuccinokakun pohja. Sulata voi. Murskaa suklaakeksit hienoksi jauheeksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
Notkista cappuccinorahkat kulhossa ja kaada vuokaan keksipohjan päälle.
Paista cappuccinokakku uunin alatasolla 50 minuuttia. Käännä uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutiksi.
Anna kakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja siirrä se tekeytymään jääkaappiin yön yli.
Siirrä cappuccinokakku tarjoilulautaselle ja koristele suklaakekseillä.
Valmis!
Ainekset
Suklaacookieita
100 g
Arla® Meijerivoita
40 g
Arla® Cappucinorahkaa
5 prk
Lisää herkullisia ideoita
1 tunti
Paistettu piparkakkurahkakakku
(59)
Glögijuustokakku
(43)
1 tunti
Piparminttusuklaakakku
(29)
Katso myös nämä
15 minuuttia
Proteiinipannukakut
(3)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(6)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
1 tunti
Kaiserschmarrn eli rapeat pannukakkusuikaleet
(2)
Kaikki reseptit