Cappuccino-kinuskipiirakka
Uusi

Cappuccino-kinuskipiirakka

1 tunti Brunssi Jälkiruoka
(17)
Kommentit
Cappuccino-kinuskipiirakka on täydellinen yhdistelmä makeaa ja suolaista. Valmista piirakka jo edellisenä päivänä ja viimeistele sormisuolalla.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/cappuccino-kinuskipiirakka/

Tee näin:

Cappuccino-kinuskipiirakka
  • Murskaa keksit pohjaa varten. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (halk. noin 20 cm) ja laita kylmään odottamaan.
  • Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Sekoita sokeri rahkan joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi. Liuota liivatteet kuumaan kahviin ja kaada ohuena nauhana rahkaseokseen. Kääntele kerma rahkan joukkoon kahdessa erässä ja kaada täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
  • Valmista kinuski. Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan. Keitä kunnes kylmään vesilasilliseen pudotetusta tipasta muodostuu siisti pisara lasin pohjalle. Mausta suolalla ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi välillä sekoittaen. Kaada kinuski täytteen päälle ja viimeistele sormisuolalla. Anna piirakan asettua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua. Voit myös tehdä piirakan valmiiksi jo edellisenä päivänä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Valmistusvinkki

Piirakan voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Ainekset

1 pala
Noin 12 kakkupalaa
Cappuccino-kinuskipiirakka
Liivatelehteä
2
2 prk
Sokeria
3 rkl
2 dl
Kahvia
3 rkl
Pohja
Suklaatäytekeksejä
300 g
75 g
Kuorrute
Kuohukermaa
2 dl
Fariinisokeria
1½ dl
Suolaa
½ tl
Sormisuolaa

Kommentit