
Burgundin pata
Illallinen
Pääruoka
Burgundin pata on herkullinen, ranskalainen lihapata. Punaviini, pekoni, valkosipuli ja sienet antavat lihapadalle makua!

Tee näin:
Arvioi resepti
Ainekset
4 annosta
Luutonta naudanlihaa, etuselkää tai lapaa | 600 g |
---|---|
Suolaa | 1 tl |
Mustapippuria | ripausta |
Vehnäjauhoa | 1½ rkl |
Tomaattipyreetä | 1 rkl |
Laakerinlehti | 3 |
Timjamia | 1 tl |
Punaviiniä | 2 dl |
Lihalientä | 2½ dl |
Savustettua pekonia | 100 g |
Paistisipulia | 8 |
Valkosipulinkynttä | 2 |
Tuoreita herkkusieniä | 200 g |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit