Budapestin kääretorttu

Budapestin kääretorttu

Jälkiruoka
(6)
Kommentit
Budapestin kääretorttu on konditorioiden perustuote. Pähkinäinen marenkileivonnainen on helppo valmistaa myös kotona. Kokeile täytteeksi makeaa mandariinia!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/budapestin-kaaretorttu/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vatkaa munanvalkuainen ja sokeri kiinteäksi seokseksi. Sekoita keskenään jauhot ja pähkinät. Lisää seos varovasti sekoittaen marenkiin. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuutin ajan. Levitä toinen leivinpaperi kakkulevyn päälle ja käännä kakku toisin päin. Anna jäähtyä. Vatkaa kerma, sekoita joukkoon mandariinit joista on valutettu neste pois ja levitä seos kakkulevyn päälle. Rullaa kääretorttu tiukalle rullalle ja paloittele viipaleiksi ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

12 kpl
Munanvalkuaista
6
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoa
1 dl
Hienonnettuja hasselpähkinöitä
150 g
Täyte
Kuohukermaa
3 dl
Mandariinit lohkoja (n. 300 g)
1 tlk

Kommentit