Brunkål-kaalisalaatti

Brunkål-kaalisalaatti

1 tunti 10 minuuttia Lisuke
(1)
Kommentit
Brunkål eli lämmin kaalisalaatti on skånelainen jouluklassikko joka tarjoillaan joulukinkun kera. Tällä reseptillä onnistut varmasti!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/brunkal-kaalisalaatti/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kaalisalaatti leikkaamalla kaali lohkoiksi ja poista kanta.
  • Silppua kaali ja paista se erissä voissa isossa paistinpannussa.
  • Lisää siirappi ja liemi, ja keitä kaalisalaattia miedolla lämmöllä noin 1 tunti. Sekoita silloin tällöin.
  • Mausta kaalisalaatti lopuksi suolalla tarvittaessa.
  • Tarjoa kaalisalaatti sellaisenaan tai lisukkeena esimerkiksi lihamurekkeen kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Kaali
1 kg
2 rkl
Tummaa siirappia
2 rkl
Lihalientä
2 dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet