Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla
  • Arla
  • Reseptit
  • Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla

Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla

Alkuruoka Jälkiruoka
(16)
Kommentit
Suussa sulava Brie-juustokakku pähkinöillä ja viikunoilla sopii niin alkupalapöytään kuin jälkiruoaksikin.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/brie-juustokakku-pahkinoilla-ja-viikunoilla/

Tee näin:

  • Sulata voi ja sokeri kauniin ruskeaksi. Lisää vesi ja keitä seos tasaiseksi. Kaada joukkoon pähkinäsekoitusta ja paloiteltuja viikunoita. Kokoa juustokakku Brie-juustoista ja kaada pähkinäinen karamelliseos kakun päälle.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Voit myös ripotella pähkinät ja kuivatut hedelmät juuston päälle ja lisätä vähän hunajaa. Maustettu hunaja on myös erittäin hyvää homejuuston kanssa. Mausta hunaja esim. mandariinilla, tryffelillä tai timjamilla tai kokeile valmiiksi maustettua hunajaa.

Ainekset

20 annosta
Castello® Brie Luomu
10 pkt
Pähkinäsekoitusta
150 g
Kuivattuja viikunoita
100 g
Karamellikastike
Sokeria
300 g
2 rkl
Vettä
1 dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet