&format=jpg)
Borssikeitto
Borssikeitto on maukas venäläinen punajuurikeitto. Keitosta saa helposti kasvisversion jättämällä lihan pois. Tarjoile borssikeitto smetanan kanssa.

Tee näin:
Borssikeitto
Arvioi resepti
Vinkki
Borssikeitto onnistuu myös kasvisversiona, kun jätät lihapalat pois ja valmistat lihaliemen sijaan kasvisliemen.
Ainekset
7 annosta
Borssikeitto
Naudanlihaa | 600 g |
---|---|
Sipuli | 1 |
Porkkanoita | 150 g |
Vettä | 1½ l |
Suolaa | 2 tl |
Kokonaista valkopippuri | 5 |
Kokonaista mustapippuria | 5 |
Laakerinlehti | 3 |
Punajuurta (yht. n. 400 g) | 6 |
---|---|
Perunaa | 2 |
Porkkanoita | 75 g |
Sipuli | 1 |
Kaali | 150 g |
Sipuleita | 100 g |
Hienonnettu valkosipulinkynsi | 1 |
1 rkl | |
Valkoviinietikkaa | 2 rkl |
Arla® Lempi Smetanaa | 2 dl |
---|---|
Maustekurkkua kuutioina |
Kommentit