
Berliininmunkit
Jälkiruoka
Berliininmunkit ovat makeita suupaloja, jotka maistuvat parhailta tietenkin itse tehtyinä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Elintarvikevärin voi korvata esimerkiksi pakastevadelmista sulatuksen yhteydessä irtoavalla mehulla. Tämän ohjeen on tehnyt Köökistä kajahtaa -blogin Maija
Ainekset
16 palaa
2½ dl | |
Hiivaa | 25 g |
Sokeria | 1 dl |
Suolaa | ½ tl |
Kananmuna | 1 |
Kardemummaa | 2 tl |
Vehnäjauhoja | 7 dl |
100 g |
Paistamiseen
L rypsiöljy | 1 |
---|
Täyte ja koristelu
Vadelmahilloa | |
---|---|
Tomusokeria | 2½ dl |
Vettä | 2 rkl |
Pari tippaa punaista elintarvikevärejä |
Kommentit