&format=jpg)
Beef Wellington
2 tuntia
Illallinen
Pääruoka
Beef Wellington on klassinen liharuoka. Voitaikinakuoressa kypsennettävä naudansisäfilee tarjoillaan madeirakastikkeen ja juuriselleripyreen kanssa.

Tee näin:
Täyte
Kypsennys uunissa
Juuriselleripyree
Madeirakastike
Arvioi resepti
Vinkki
Beef Wellingtonin täyte voidaan valmistaa ja liha paistaa päivää ennen tarjoilua. Juuriselleripyree ja madeirakastike voidaan myös valmistaa ja lämmittää ennen tarjoilua.
Ainekset
4 annosta
Lehtitaikina | 200 g |
---|---|
Naudan sisäfilee | 500 g |
Suolaa | 1 tl |
Mustapippuria | 2 tl |
2 rkl | |
Kananmuna | 1 |
Ankanmaksamoussea | 50 g |
Täyte
Suppilovahveroita | 150 g |
---|---|
Metsäsieniä | 150 g |
Tuoretta timjamia | ½ ruukku |
Valkosipulinkynttä | 2 |
2 rkl | |
Madeiraa | ½ dl |
Suolaa ja mustapippuria |
Juuriselleripyree
Juuriselleri | 500 g |
---|---|
50 g | |
3 dl | |
Suolaa ja mustapippuria |
Madeirakastike
Salottisipulit | 2 |
---|---|
Madeiraa | 2½ dl |
Vettä | 2 dl |
Vasikkafondia | 4 rkl |
Tomaattipyreetä | 1 rkl |
Mustapippuria | 10 |
Maissitärkkelystä | 1 rkl |
100 g |
Kommentit