Basilika-parsakaalikeitto

Basilika-parsakaalikeitto

(0)
Kommentit
Basilikalla ja kuminalla maustettu parsakaalikeitto tekee makuelämyksestä hieman jännittävän. Tarjoile keitto hyvän leivän kanssa.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/basilika-parsakaalikeitto/

Tee näin:

  • Kiehauta vesi ja suola kattilassa. Lisää parsakaalin nuput ja keitä, kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta ja säästä keitinvesi. Soseuta parsakaali tasaiseksi soseeksi. Sekoita sose, kiehuva vesi ja loput ainekset. Anna kiehua. Tarjoile leivän kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Parsakaalin nuppuja
500 g
Vettä
7 dl
Suolaa
1 tl
Kuohukermaa
2 dl
Kasvisfondi
1
Mustapippurirouhetta
2 tl
Silputtua tuore basilika
Tuoretta jauhettua kuminansiementä
½ tl

Kommentit