&format=jpg)
Banoffee-kakku

Tee näin:
Banoffee-kakku
Vinkki
Voit myös valmistaa tällä helpolla reseptillä itse kinuskikastiketta kondensoidun maidon tilalle.
Banoffee-kakku Q&A
Ainekset
Banoffee-kakkupohja
Kananmunia | 4 |
---|---|
Hienosokeria | 2 dl |
Vehnäjauhoa | 1 dl |
Perunajauhoja | 1 dl |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Leivinjauhetta | 1 tl |
Täyte ja kuorrutus
Banaaneja | 4 |
---|---|
Sitruunamehua | 1 tl |
4 dl | |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Kondensoitua maitoa | 400 g |
Koristeeksi
Tummaa suklaa | 25 g |
---|---|
Maitosuklaalla kuorrutettuja maissipuffia tai ruispuffeja, esim. Suffeli Puffi tai Raksu maitosuklaa |
Banoffee-kakku on uusi versio klassisesta banoffeesta
Tämä kakku on päivitetty versio klassisesta banoffeesta, joka tuli tunnetuksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1970-luvulla. Tämä herkku tosin saattaa olla peräisin Yhdysvalloista (näkymykset asiasta vaihtelevat). Oli miten oli, karamellilla ja suklaalla maustettu banaanikakku tyydyttää hurjemmankin makeanhimon.
Banoffee-kakku on helppo mutta herkullinen
Vaikka tämä resepti on petollisen yksinkertainen valmistaa, sen kerroksellisuus, värikontrasti, makuyhdistelmä ja hieno suklaakuorrutus tekevät banoffee-kakusta ruokapöydän keskipisteen, jolla voit ihastuttaa ystäväsi. He haluavat takuulla toisen, kolmannen ja ehkä jopa neljännen viipaleen!
Vinkkejä banoffee-kakun valmisteluun
Haluatko saada tämän erottuvan kakun loistamaan vieläkin enemmän erityisissä juhlissa? Se onnistuu helposti muuttamalla kuorrutusta. Murennetut macaronit, makeiset, praliinit, suklaarinkelit - kaikenlaiset makeat herkut sopivat hyvin banoffee-kakkuun koristeiksi, joten ole rohkeasti luova! Jos haluat pysyä banaaniteemassa, kokeile suklaaseen kastettuja kuivattuja banaaniviipaleita.
Miten banoffee-kakku tulisi säilyttää?
Jotta banoffee-kakku säilyisi tuoreena, se kannattaa säilyttää ilmatiiviissä astiassa viileässä ja kuivassa paikassa. Jos haluat säilyttää kakun jääkaapissa, kääri se mieluiten muoviin, jotta se ei ime itseensä ei-toivottuja hajuja.
Kommentit