Banoffee eli banaani-kinuskipiiras

Banoffee eli banaani-kinuskipiiras

Jälkiruoka
(27)
Kommentit
Banoffee pie eli banaani-kinuskipiirakka on supermakea, perinteinen englantilainen jälkiruoka.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/banoffee-eli-banaani-kinuskitorttu/

Tee näin:

Pohja
  • Vuoraa halkaisijaltaan n. 20 x 10 cm irtopohjakakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Murskaa Digestive-keksit. Sekoita murskatut keksit ja sulatettu voi keskenään. Painele seos ohueksi kerrokseksi kakkuvuoan pohjalle ja jäähdytä jääkaapissa 30 minuutin ajan.
Täyte
  • Kaada kinuskikastike vuokaan keksipohjan päälle ja lisää seuraavaksi kerrokseksi viipaloituja banaaneja. Vatkaa kerma, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Nostele kermavaahto banaanien päälle. Koristele suklaakastikkeella ja banaaniviipaleilla. Anna tortun maustua vähintään tunnin ajan ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Valmista kinuskikastike itse tällä helpolla reseptillä!

Ainekset

8 kpl
Pohja
Digestive-keksejä
150 g
75 g
Täyte
Kinuskia
3½ dl
Banaania viipaloituna
2
Kuohukermaa laktoositon
2 dl
Tomusokeria
1 rkl
Vaniljasokeria
1 tl
Suklaakastiketta
½ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet