&format=jpg)
Banh mi -patongit
30 minuuttia
Brunssi
Lounas
Välipala
Vietnamilaiset Banh Mi -patongit täytetään pikkelöidyillä vihanneksilla. Vihannesten pariksi sopii rapeaksi paistettu seitan tai kinkku. Maukas valkosipulituorejuusto viimeistelee kokonaisuuden.

Tee näin:
Porkkanoiden ja retikoiden valmistelu
Kurkkujen valmistelu
Viimeistele bang mi -patongit
Arvioi resepti
Ainekset
4 palaa
Banh mi -patongit
Pehmeää patongit | 4 |
---|---|
Porkkanaa | 2 |
Retiisejä | 10 cm |
Sushietikkaa | 1½ dl |
Limetti | 1 |
Sokeria pikkelöintiin | 2 tl |
Suolaa | |
Kurkku | 1 |
Tuoretta minttua maun mukaan | |
Kinkkua tai seitania | 200 g |
Öljyä paistamiseen | |
Korianteria | |
1 prk |
Kommentit