
Appelsiinipavlova
Jälkiruoka
Pavlovan makeaa marenkia tasapainottaa hapan appelsiinirahka ja kermavaahto. Koristele hedelmillä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Ainekset
Reseptistä valmistuu 30 palaa
Marengit
Munanvalkuaista | 2 |
---|---|
Hienoa sokeria | 2 dl |
Sitruunamehua | 1 tl |
Maissitärkkelystä | 2 tl |
Appelsiinicurd
25 g | |
Hienoa sokeria | ¾ dl |
Kananmunan keltuaisia | 2 |
Sitruunamehu | 1 |
Appelsiinin raastettu kuori ja mehu | 1 |
Koristeluun
Kuohukermaa | 3 dl |
---|---|
Hedelmäsekoitusta, esim. klementiinejä, vadelmia, viinirypäleitä |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit