
Appelsiinijuustokakku
Jälkiruoka
Nopeasti syntyvä appelsiinijuustokakku on helppo ja herkullinen lisä kahvipöytään. Appelsiinijuustokakku sopii myös pääsiäisen jälkiruuaksi.

Tee näin:
Pohja
Täyte
Arvioi resepti
Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 kpl
Pohja
50 g | |
Vehnäjauhoa | 1¼ dl |
Sokeria | ½ tl |
Vettä | ½ rkl |
Täyte
Maustamatonta tuorejuustoa | 200 g |
---|---|
Appelsiinimehua | 1¼ dl |
Kananmunan keltuaisia | 2 |
Sokeria | n. 1 dl |
Appelsiinin raastettua kuorta | 2 tl |
Vehnäjauhoa | 1½ rkl |
Munanvalkuaista | 2 |
Sulatettua tummaa suklaa (55 % kaakaopitoisuus) | 50 g |
Kommentit