Apetina-täytteinen kananrinta ja persikkasalsa
20 minuuttia
•
Täyteläinen Apetina-juustolla täytetty kananrinta persikkasalsalla on nopea ja maukas arkiruoka, joka valmistuu vaivatta.
Tee näin:
Apetina-täytteinen kananrinta ja persikkasalsa
Vinkki
Annos
Ainekset
Apetina-täytteinen kananrinta ja persikkasalsa
1 | |
Kananrintaa
|
4 |
Pekonisiivuja tai 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
|
8 |
Oliiviöljyä
|
1 rkl |
Voita
|
Salsa
Kourallinen pieniä luumutomaatti reiluina paloina ja siemenet poistettuna
|
|
---|---|
Kypsä avokado kuorittuna ja hienonnettuna
|
1 |
Persikkaa tai 1 persikka tai nektariini, kuorittuna ja hienonnettuna
|
2 |
Puolikas limetti kuori ja mehu
|
|
Pieni chili
|
1 |
Pieni valkosipulinkynsi hienonnettuna tai raastettuna
|
½ |
Korianterin lehtiä, hienonnettuina
|
10 |