&format=jpg)
Uusi
Apetina-orzovuoka
Helppo orzopastavuoka syntyy hetkessä ja mukaan voi lisätä vaihtelevasti kasviksia. Paahtuneen salaattijuuston voi lopuksi paloitella vuoan joukkoon tai ottaa reilumpina paloina suoraan lautaselle.

Tee näin:
Apetina-orzovuoka
Arvioi resepti
Vinkki
Voit vaihdella reseptissä käytettäviä kasviksia myös sesongin mukaan.
Ainekset
4 annosta
Apetina-orzovuoka
Sipuli | 1 |
---|---|
Kesäkurpitsa | 1 |
Tomaatteja | 100 g |
Mustia oliiveja | 10 |
Oliiviöljyä | 2 rkl |
Orzo-pastaa | 300 g |
Prk Arla Lempi Paprika & Chili Kuohkea tuorejuustoa | 1 |
Kasvislientä | 8 dl |
-5 lehteä lehtikaalia | 3 |
1 pala (200g) Arla Apetina salaatti juusto | 1 |
Mustapippuria | |
Kuivattua oreganoa | 1 rkl |
Kommentit