Apetina-orzovuoka
Uusi

Apetina-orzovuoka

(5)
Kommentit
Helppo orzopastavuoka syntyy hetkessä ja mukaan voi lisätä vaihtelevasti kasviksia. Paahtuneen salaattijuuston voi lopuksi paloitella vuoan joukkoon tai ottaa reilumpina paloina suoraan lautaselle.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/apetina-orzovuoka/

Tee näin:

Apetina-orzovuoka
  • Kuumenna uuni 200 ℃:seen.
  • Kuori sipuli ja hienonna se.
  • Pese tomaatit ja kesäkurpitsa, poista tomaateista kova kanta. Paloittele isoiksi kuutioiksi.
  • Leikkaa oliivit siivuiksi.
  • Kaada pasta vuokaan ja lisää kasvikset sekä Arla Lempi Paprika & Chili Kuohkea tuorejuusto ja kasvisliemi. Revi joukkoon vielä lehtikaalin pehmeät osat.
  • Sekoita ja nosta uuniin 30 minuutiksi.
  • Halkaise salaattijuusto kahtia. Ota vuoka uunista ja nosta päälle saalaattijuusto.
  • Mausta pippurilla ja oreganolla.
  • Nosta uunin lämpötila 225 ℃:seen ja jatka paistamista noin 10 minuuttia, tai kunnes juusto alkaa saada väriä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Voit vaihdella reseptissä käytettäviä kasviksia myös sesongin mukaan.

Ainekset

4 annosta
Apetina-orzovuoka
Sipuli
1
Kesäkurpitsa
1
Tomaatteja
100 g
Mustia oliiveja
10
Oliiviöljyä
2 rkl
Orzo-pastaa
300 g
Prk Arla Lempi Paprika & Chili Kuohkea tuorejuustoa
1
Kasvislientä
8 dl
-5 lehteä lehtikaalia
3
1 pala (200g) Arla Apetina salaatti juusto
1
Mustapippuria
Kuivattua oreganoa
1 rkl

Kommentit