Kylmäsavulohipasta

Kylmäsavulohipasta

(5)
Kommentit
Kylmäsavulohipasta raikkaalla gremolatalla on maukas vaihtoehto kermaiselle pastalle. Apetina kuutiot tuovat täyteläisyyttä annokseen. Tutustu Arlan reseptiin!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/apetina-kylmasavulohipasta-gremolatalla/

Tee näin:

  • Valmista ensin Gremolata: Soseuta marinadin muut ainekset paitsi juustokuutiot tahnaksi ja sekoita juuston joukkoon. Keitä pasta suolatussa vedessä kypsäksi. Valuta keitinvesi pois, mutta ota talteen sitä 1 dl. Lisää lohisuikaleet, gremolatalle marinoitu juusto (n. 800 g) ja keitinvesi pastan sekaan ja kiehauta nopeasti.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

20 annosta
Pasta
Tuorepastaa
200 g
Kylmäsavulohi suikaleina
160 g
Gremolata
Apetina® Kuutioita öljyssä
200 g
Tuoretta lehtipersiljaa
40 g
Noin puolikkaan sitruunamehua ja kuori
Oliiviöljyä
5½ rkl
Puolikas valkosipulinkynttä
Suolaa
1 tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet