Apetina-kermaviilikastike

Apetina-kermaviilikastike

10 minuuttia Lisuke
(4)
Kommentit
Maukas Apetina-kermaviilikastike on oiva lisuke vaikkapa grillattujen kasvisten tai broilerin rintafileiden kera. Kermaviilikastike on myös täydellinen täyte uuniperunalle.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/apetina-kermaviilikastike/

Tee näin:

Apetina-kermaviilikastike
  • Valmista Apetina-kermaviilikastike kumoamalla kermaviili ensin purkistaan pieneen kulhoon. Sekoita kermaviilin rakenne rikki.
  • Valuta Apetina-juustosta nesteet pois. Kaada valutetut juustokuutiot kermaviilin joukkoon ja sekoita kermaviilikastike sauvasekoittimella lähes tasaiseksi.
  • Mittaa seuraavaksi sitruunan mehu, sokeri ja pippuri kastikkeen sekaan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa haluamiasi mausteita.
  • Silppua seuraavaksi persilja tai tilli kastikkeen joukkoon jättäen osan yrtistä sivuun koristelua varten.
  • Kaada kermaviilikastike pienehköön tarjoiluastiaan. Koristele kermaviilikastike tarjoilua varten lopuilla yrteillä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämä kermaviilikastike on herkullinen täyte uuniperunalle, minkä lisäksi se on ihana kastike salaattiin tai vaikkapa grilliherkuille.

Ainekset

4 annosta
Apetina® Kuutiot Basilika & Oregano
1 prk
200 g
Sitruunamehua
1 rkl
Sokeria
2 tl
Persiljaa tai tilliä hienonnettuna
2 rkl
Pippurisekoitusta myllystä
½ tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet