Marjat
Marjat Kotimaiset marjat ovat herkullinen ja monipuolinen osa suomalaista ruokakulttuuria. Marjoja, kuten mansikoita, mustikoita, vadelmia ja puolukoita löytyy runsaasti metsistä ja soilta – ja ne
Marjat Kotimaiset marjat ovat herkullinen ja monipuolinen osa suomalaista ruokakulttuuria. Marjoja, kuten mansikoita, mustikoita, vadelmia ja puolukoita löytyy runsaasti metsistä ja soilta – ja ne
Pääsiäisen jälkiruoat voivat olla muutakin kuin perinteinen pasha tai mämmi. Kokeile ihania jälkiruokareseptejä kruunaamaan pääsiäisen ateriat!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiaisen-jalkiruoat/
Pääsiäisen kasvisruoat ovat vaihtoehtoja perinteisille lammas- ja karitsaruoille. Tutustu resepteihin ja löydä suosikkisi raikkaista kasvisherkuista!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiaisen-kasvisruoat/
Kääretorttu Kääretorttu on klassinen leivonnainen, joka herättää monissa mielikuvia perinteisestä leivonnasta ja herkullisesta mausta. Kääretorttu koostuu perinteisesti pehmeästä ja ilmavasta
Pääsiäisen juustokakut kruunaavat kevään ruokajuhlan kahvipöydän. Tutustu resepteihin ja valitse oma suosikkisi pääsiäistä varten!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiaisen-juustokakut/
Omenareseptit Omena on monipuolinen hedelmä, joka kypsyy Suomessa syyskuusta lokakuuhun. Se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan tuoden makeutta, happamuutta ja raikkautta ihanalla
Lihapullat Lihapullat ovat monien suosikkiruoka, joten on mahtavaa, että niiden valmistus kotona on helppoa. Mehevät lihapullat saavat makunsa erilaisista mausteista, minkä lisäksi vaihtelua tuovat
Pääseekö Suomi palkintosijoille? Sitä jännitetään 29.-30. tammikuuta 2019, kun maailman arvostetuimman kokkikilpailun Bocuse d’Orin finaali kisataan Lyonissa.
https://www.arla.fi/artikkelit/suomi-tavoittelee-bocuse-dorissa-palkintosijaa/
Korkittomuus säästää vuosittain yli 100 000 kiloa muovia. Lue lisää siitä, miksi et löydä korkkia litran purkeistamme!
https://www.arla.fi/artikkelit/korkiton-pakkaus-vahentaa-muovin-tarvetta/
Hävikin hallinta on tärkeä osa Arlan vastuullisuustyötä. Määrätietoinen työmme on tuonut myös tulosta. Vuonna 2018 hävikki väheni Sipoon meijerissämme peräti kolmanneksella.
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-havikkituotteet-yhteiseen-poytaan/
Maidon matkalla tilalta kuluttajan keittiöön tarvitaan monenlaista osaamista ja ammattitaitoa. Sen saivat huomata myös Winellska Skolan yhdeksäsluokkalaiset, jotka kävivät tutustumassa Arlaan.
https://www.arla.fi/artikkelit/tulevaa-ammattiaan-pohtivat-ysiluokkalaiset-tutustuivat-arlaan/
Arla & Moressa on yhteensä kuusi herkullista kaurapuuroa, jogurttia ja smoothie-juomaa.
https://www.arla.fi/artikkelit/valipala-muuttuu-pieneksi-ateriaksi/