Juhannuksen ruokavinkit
Listasimme viisi kesäisen ruokapöydän suosikkiraaka-ainetta, joita ilman juhannus ei tule. Nappaa reseptit talteen täältä!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/ajankohtaiset-ruokajutut/juhannuksen-ruokavinkit/
Listasimme viisi kesäisen ruokapöydän suosikkiraaka-ainetta, joita ilman juhannus ei tule. Nappaa reseptit talteen täältä!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/ajankohtaiset-ruokajutut/juhannuksen-ruokavinkit/
Työnhakijoita koskeva tietosuojaseloste Arla Oy, jäljempänä ”Arla”, kunnioittaa yksityisyyden suojaasi. Tässä tekstissä kuvataan, miten Arla rekisterinpitäjänä kerää ja käsittelee sinua koskevia
https://www.arla.fi/yritys/tyo-ja-ura/tyonhakijoita-koskeva-tietosuojaseloste/
Mietitkö, mitä laittaa ruoaksi tänään? Viikon ruokalista helpottaa arkea. Katso herkulliset reseptit ja ota lista talteen!
Kiinnostaako karppaus tai vähähiilihydraattinen ruokavalio? Maitotuotteista saat hyvää proteiinia ja energiaa elämään. Katso Arlan herkulliset reseptit!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/karppaus-ja-vhh-arkiruoka/
Arla Suomi menestyi erinomaisesti Oikotien toteuttamassa Vastuullinen työnantaja -tutkimuksessa. Arla sai tutkimuksessa työntekijöiltään vastuullisuudesta niin hyvät arviot, että sijoittui omassa
https://www.arla.fi/artikkelit/henkilostomme-arvioi-arla-on-vastuullinen-tyonantaja/
Joskus kannattaa tavoitella kuuta taivaalta. Näin tehtiin Arla Suomen Walk to the Moon -liikuntahaasteessa, joka innosti henkilöstömme liikkumaan satoja tuhansia kilometrejä. Lue lisää! Joskus
Arla on huomioinut vastuullisuuden toiminnassaan jo pitkään. Marraskuussa 2021 julkistettu uusi strategiamme kertoo, että aiomme panostaa vastuullisuuteen ja maitoalan kestävään tulevaisuuteen
https://www.arla.fi/artikkelit/ingmariinin-rasia-on-nyt-entista-helpommin-lajiteltava/
Edistämme luonnon monimuotoisuutta
https://www.arla.fi/artikkelit/edistamme-luonnon-monimuotoisuutta/
Maitotilojen hiilijalanjälki laski neljä prosenttia
https://www.arla.fi/artikkelit/maitotilojen-hiilijalanjalki-laski-nelja-prosenttia/
Joka pisara maitoa käyttöön – ruokahävikin vähentäminen on yhteistyötä